Over ons

Vergelijk-autoverzekering.nl bestaat sinds 2008 en biedt online autoverzekeringen o.b.v. het execution only principe. Via vergelijk-autoverzekering.nl kun je eenvoudig meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken en online de gewenste autoverzekering afsluiten met korting.

Contact Vergelijk-autoverzekering.nl

Stel een vraag
Per mail info@premie-vergelijken.nl
Per telefoon: tel 0168-407320
Per fax: 0168-407498
Per post: Postbus 61, 4760 AB Zevenbergen

Openingstijden Vergelijk-Autoverzekering.nl

Maandag t/m vrijdag: van 08:30 tot 17:00 uur

en op Zaterdag: van 09:00 tot 14:00 uur

Veelgestelde vragen autoverzekeringen

Ben ik direct verzekerd?

Ben ik direct verzekerd als ik een autoverzekering aanvraag?

Ja, na het aanvragen van een verzekering via internet ontvangt U een dekkingsbevestiging. Na acceptatie door de verzekeraar volgt de polis en groene kaart. Vaak wordt er binnen 1 werkdag na het afgeven van een voorlopige dekking een polis afgegeven of om aanvullende gegevens gevraagd.

Wanneer moet ik mijn auto verzekeren?

Zodra het kenteken is overgeschreven op naam van de eigenaar/ kentekenhouder moet de auto verzekerd worden. Het is in Nederland wettelijk verplicht om de auto minimaal WA te verzekeren.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de auto uitgebreider te verzekeren tegen bijvoorbeeld brand/diefstal, ruitbreuk en overige van buitenkomende onheilen.

De verzekeringsvormen naast de WA autoverzekering zijn o.a. de Beperkt Casco en All-risk autoverzekering. Voor meer informatie over de verschillen in dekking en soorten autoverzekering en verwijzen wij je naar de pagina soorten en dekkingen?

Kan ik een bestelauto of grijs kenteken verzekeren?
Ja het is mogelijk om via ons een grijs kenteken autoverzekering af te sluiten voor Uw bestelauto.