Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd?WAWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal/ inbraak, poging tot inbraak?
Schade door storm, hagelschade?
Schade door brand /ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, Sterretje in ruit
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden:
Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de bestuurder en inzittenden verzekerd voor schade die zij lijden ten gevolgen van een ongeval. Dit bedrag is gemaximeerd tot € 1.000.000,-- en is tevens geldig voor schade aan zaken ten tijde van een ongeval.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

No-claimsbeschermer:
De no-claimbeschermer kan bij de volgende verzekeraars worden afgesloten:

Aanschaf of Nieuwwaarderegeling:
Met een aanschafwaarde of nieuwwaarderegeling verzeker je voor een bepaalde termijn 2,/3 jaar de nieuw of aanschafwaarde van je auto. wordt je auto total-loss verklaard na een ongeval dan krijg je de nieuw of aanschafwaarde vergoedt. Let op de meeste verzekeraars hanteren een nieuwwaarderegeling van 1 jaar hierna wordt vaak de schade bij total-loss afgewikkeld op basis van dagwaarde.

Sinds 2008


Sinds 2008 actief

Vergelijk verzekeraars


Verzekeraars vergelijken

Gratis polisapp/ map


Altijd polisgegevens inzien en wijzigen

Regel het direct


Binnen 5 minuten verzekerd

Veelgestelde vragen

Ben ik direct verzekerd

Ben ik direct verzekerd als ik een autoverzekering aanvraag?

Ja, na het aanvragen van een verzekering via internet ontvangt U een dekkingsbevestiging. Na acceptatie door de verzekeraar volgt de polis en groene kaart. Vaak wordt er binnen 1 werkdag na het afgeven van een voorlopige dekking een polis afgegeven of om aanvullende gegevens gevraagd.

Wanneer moet ik mijn auto verzekeren

Zodra het kenteken is overgeschreven op naam van de eigenaar/ kentekenhouder moet de auto verzekerd worden. Het is in Nederland wettelijk verplicht om de auto minimaal WA te verzekeren.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de auto uitgebreider te verzekeren tegen bijvoorbeeld brand/diefstal, ruitbreuk en overige van buitenkomende onheilen.

De verzekeringsvormen naast de WA autoverzekering zijn o.a. de Beperkt Casco en All-risk autoverzekering. Voor meer informatie over de verschillen in dekking en soorten autoverzekering en verwijzen wij je naar de pagina soorten en dekkingen?

Kan ik een bestelauto of grijs kenteken verzekeren?
Ja het is mogelijk om via ons een grijs kenteken autoverzekering af te sluiten voor Uw bestelauto.