Vergelijk zakelijke autoverzekering

Zakelijke autoverzekering vergelijken? Vergelijk autoverzekering zakelijk via onderstaande module kun je de btw verrekenen kies dan voor verzekeren exclusief BTW. Verzeker ook de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee. Heb je een bestelbus kies dan voor de grijs kenteken verzekering. Een zakelijke autoverzekering vergelijken en afsluiten kan 24 uur per dag 7 dagen per week.

Vergelijk autoverzekering zakelijk 

Door het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen kun je duizenden euro's per jaar besparen. Vergelijk onderstaand de premies en begin vandaag nog met het besparen op je autoverzekering!

Vergelijk zakelijke autoverzekeringen | Bespaar direct!

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact met op. Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee! Kun je de BTW verrekenen als ondernemer dan kun je de auto exclusief BTW verzekeren. Kies bij gebruik voor zakelijk als je de auto op naam van je bedrijf wil verzekeren!

Zakelijke autoverzekeringen vergelijken? Vergelijk-autoverzekering.nl

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal/ inbraak, poging tot inbraak?
Schade door storm, hagelschade?
Schade door brand /ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, Sterretje in ruit
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden:
Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de bestuurder en inzittenden verzekerd voor schade die zij lijden ten gevolgen van een ongeval. Dit bedrag is gemaximeerd tot € 1.000.000,-- en is tevens geldig voor schade aan zaken ten tijde van een ongeval.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

No-claimsbeschermer:
De no-claimbeschermer kan bij de volgende verzekeraars worden afgesloten:

Aanschaf of Nieuwwaarderegeling:
Met een aanschafwaarde of nieuwwaarderegeling verzeker je voor een bepaalde termijn 2,/3 jaar de nieuw of aanschafwaarde van je auto. wordt je auto total-loss verklaard na een ongeval dan krijg je de nieuw of aanschafwaarde vergoedt. Let op de meeste verzekeraars hanteren een nieuwwaarderegeling van 1 jaar hierna wordt vaak de schade bij total-loss afgewikkeld op basis van dagwaarde.

Veelgestelde vragen autoverzekeringen

1Ben ik direct verzekerd als Ik een autoverzekering aanvraag?

Ben ik direct verzekerd als ik een autoverzekering afsluit?

Na het aanvragen van een autoverzekering via vergelijk-autoverzekering.nl ontvang je een voorlopige dekking. Met deze voorlopige dekking ben je voorlopig verzekerd tot moment van acceptatie of afwijzing door de verzekeraar.

Heb je geen voorlopige dekking ontvangen?

Heb je geen voorlopige dekking ontvangen dan kan het zijn dat de verzekeraar aanvullende vragen heeft. Wij berichten je dan binnen 1 werkdag op het bekende e-mailadres of telefoonnummer.
2Ben ik verplicht om mijn zakelijke auto te verzekeren

Ben ik verplicht om mijn zakelijke auto te verzekeren?

Ja, het is in Nederland verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren vanaf het moment dat het kenteken op naam staat. De WA dekking is de goedkoopste autoverzekering die verkrijgbaar is en geeft dekking voor schade die je toebrengt aan derden. Wil je je auto ook tegen eigen schade verzekeren kies dan voor een beperkt cascodekking of WA+ casco dekking.

3Kan ik mijn auto exclusief btw verzekeren?

Kan ik een zakelijke auto exclusief btw verzekeren?

Ja ben je als ondernemer btw-plichtig dan kun je auto vaak exclusief btw verzekeren. Let op bij schade keert de verzekeraar dan ook het schadebedrag exclusief BTW uit. Het btw-bedrag kun je dan verrekenen met de omzetbelasting/ btw aangifte. Door een auto exclusief btw te verzekeren kun je besparen op de WA+Casco premie van je autoverzekering.

4Hoe kan ik mijn schadevrije jaren gebruiken/ aantonen?

Hoe kan ik mijn schadevrije jaren aantonen/ gebruiken?

Schadevrije jaren bouw je op tijdens de looptijd van een verzekering. Heb je dus al een autoverzekering lopen dan kun je deze jaren niet opnieuw gebruiken omdat deze jaren al in gebruik zijn op de " bestaande autoverzekering". Heb je recentelijk of korter dan 3 jaar geleden een motorrijtuigenverzekering beëindigd zoals een auto, motor of bestelautoverzekering dan kan je deze jaren wel gebruiken voor je autoverzekering.

Schade en schadevrije jaren

Je bouwt dus schadevrije jaren op gedurende de looptijd van een verzekering. Helaas kan het ook voorkomen dat je een schade hebt gehad met een autoverzekering waarbij jij schuldig bent bevonden. In dat geval worden je schadevrije jaren aangepast naar beneden. Gemiddeld genomen is dit 5 jaar bij een autoverzekering. Had je dus 10 schadevrije opgebouwd en veroorzaak je een schade dan kunnen je jaren aangepast worden naar bijvoorbeeld 5 door de verzekeraar.

Negatieve schadevrije jaren

Helaas komt het ook voor dat je een schade hebt veroorzaakt als je maar weinig schadevrije jaren hebt opgebouwd. In dat geval kan je ook in de malus terecht komen.We spreken dan over negatieve schadevrije jaren of min jaren. Met negatieve schadevrije jaren is het erg lastig om jezelf te verzekeren en niet iedere verzekeraar wil dit accepteren bij de aanvraag van een autoverzekering.

5Zijn mijn werknemers ook verzekerd?
Ja, als uw werknemers in de auto rijden zijn deze ook verzekerd. Mocht er een ongeval plaatsvinden waarbij de bestuurder van uw auto schuldig is gaat dit wel ten laste van uw no-claimkorting. Heeft u een jongere werknemer onder de 25 jaar dan kan het zijn dat de verzekeraar een verhoogd eigen risico toepast. De werknemer moet ten alle tijde in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs en geen aantekeningen op zijn rijbewijs hebben. Rijdt de werknemer dagelijks met de auto dan kunt u hem ook als regelmatige bestuurder aantekenen op de polis.
6 Hoe kan ik een schade melden?

Hoe kan ik een schade melden aan mijn auto?

Een schade melden kan eenvoudig via de polismap/ app of telefonisch op werkdagen.

7 Wat is een eigen risico?

Wat is een eigen risico?

Bij sommige verzekeraars wordt er een eigen risico toegepast dit wil zeggen dat je een deel van de schade zelf moet betalen bijvoorbeeld €150,-- of €250,--. Is de tegenpartij schuldig aan het ongeval dan kan de schade plus het eigen risico verhaald worden op de tegenpartij. Een eigen risico wordt vaak toegepast bij een WA+ Beperkt Casco dekking of WA + Casco dekking. Ook bij jongere bestuurders kan de verzekeraar een hoger eigen risico hanteren.

8 Hoe kan ik mijn autoverzekering opzeggen of beëindigen?

Hoe kan ik mijn huidige autoverzekering opzeggen of beëindigen?

Bij de meeste verzekeraars kun je je autoverzekering beëindigen op moment van verkoop van de auto. Het enigste wat je moet doen om een autoverzekering te beëindigen is het opsturen van een kopie van het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs geef je aan dat de auto van naam af is en dat je eigenlijk niet meer verzekeringsplichtig bent vanaf de datum van overschrijving.

Heb je je auto niet verkocht?

Heb je een lopende autoverzekering maar je auto niet verkocht dan kun je er vaak onderuit met een opzegtermijn van 30 dagen, of binnen 14 dagen na de ingangsdatum van de verzekering. (zogenaamde bedenktijd) Het komt ook weleens voor dat je een jaarcontract hebt voor de autoverzekering in dat geval kun je verzekering opzeggen na 1 jaar met een opzegtermijn van 30 dagen.


Meer veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen of wil je iets anders weten neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je ook de pagina veelgestelde vragen bekijken.

Hoe werkt het zakelijke autoverzekering vergelijken?

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijk zakelijke autoverzekeringen

Kies de verzekeraars

Kies de gewenste verzekeraar

Vraag de verzekering aan

Vraag je autoverzekering zakelijk aan met korting!

Polis en groene kaart

Ontvang een polis en groene kaart

Execution-only

Als je via vergelijk-autoverzekering.nl een autoverzekering afsluit dan is er sprake van het execution-only principe.

Execution only
maakt het mogelijk om zonder advies online een autoverzekering af te sluiten. Vergelijk-autoverzekering.nl geeft dan ook geen advies over een dekking online. Uiteraard kunt U er ook voor kiezen om de autoverzekering via een van onze adviseurs af te sluiten. Neem dan contact met ons op tijdens onze kantooruren.

Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade die U ondervindt door de door U gemaakt keuzes bij het afsluiten van een autoverzekering.

Over ons

Vergelijk-autoverzekering.nl bestaat sinds 2008 en biedt online autoverzekeringen o.b.v. het execution only principe. Via vergelijk-autoverzekering.nl kun je eenvoudig meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken en online de gewenste autoverzekering afsluiten met korting.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.